MENU

Totaalprojecten van je interieur

Van de renovatie van je kantoor tot de inrichting van je nieuwbouw: bij ARTENIC realiseren we pareltjes van totaalprojecten, interieurs en design meubelen voor elke context. Benieuwd hoe we jouw woning kunnen opwaarderen? Lees hier hoe onze interieurarchitecten je gedroomde binnenhuisinrichting creëren in een totaalproject, interieur- en professioneel kleuradvies inbegrepen!

 

Contacteer ons

Totaalprojecten interieur van A tot Z

Moet er gyproc, sanitair of elektriciteit geplaatst worden, een vloer gelegd worden, een deuropening of doorgang vergroot worden? Dankzij onze huisexpert, ervaren interieurbouwer Werner Verwerft, kan ARTENIC totaalprojecten aanbieden, van een interieurontwerp voor één of meerdere ruimtes tot en met de uitvoering van de werken.

Vertrouw Artenic voor de totaalprojecten van jouw interieur.
We voeren de afbraak en de heropbouw zelf uit, zodat jij als klant achteraf zorgeloos geniet van een modern interieur! Wil je het ontwerp liever volledig of gedeeltelijk (laten) uitvoeren? Dat kan, maar voor totaalprojecten, interieur én uitvoering zit je hoe dan ook goed bij ARTENIC.

Totaalprojecten: interieur met advies

Welke kleur verf is ideaal voor op de muren? Leg je best parket, laminaat, keramische tegel of terrazzo in de woonkamer? Wat met de kleur en bekleding van de zetels? En uit welk materiaal laat je de keukenkasten maken? Geen eenvoudige vragen. Gelukkig staat ARTENIC klaar met uitgebreid interieuradvies voor al je totaalprojecten. Interieur is immers een passie die we graag met je delen. Onze interieurarchitect informeert je bovendien over welk type verlichting er in je woning past. Met dit professioneel licht- en kleuradvies maakt de interieurarchitect van ARTENIC van je interieur een harmonieus, hedendaags geheel.

Wordt jouw woning één van onze volgende totaalprojecten op vlak van interieur?

Tips voor totaalprojecten van je interieur!

Wanneer je aan een nieuwbouwwoning begint, raden we aan om meteen een interieurarchitect onder de arm te nemen. Door de bouwprocessen vanaf de eerste bouwplannen te bekijken als totaalprojecten kunnen een architect en interieurarchitect die de handen in elkaar slaan je op termijn veel tijd en kosten besparen. Er kan dan immers vanaf de eerste steen rekening gehouden worden met de interieurvormgeving van je nieuwe huis. Doordat de vorm, kleuren en materialen van de binnenafwerking, het interieur en de inrichting praktisch en esthetisch op elkaar worden afgestemd, vermijd je ingrijpende verbouwingen in een later stadium. ARTENIC gaat graag met je architect rond de tafel zitten. Wordt jouw woning één van onze volgende totaalprojecten op vlak van interieur?

 

ARTENIC, jouw partner voor totaalprojecten van je interieur

Wens je een ontwerp voor een nieuwe slaapkamer, keuken of andere ruimte(s) door een gediplomeerd interieurarchitect en wil je je geen zorgen maken over de uitvoering? Dan ben je bij ARTENIC in Meerhout helemaal aan het juiste adres. Totaalprojecten, interieur en design op maat zijn onze specialiteit. Voor alles hebben we een oplossing in huis!

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
totaalprojecten interieur interieur interieurarchitect design meubelen binnenhuisinrichting

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden