MENU

De knowhow van een interieurarchitect

Je woning (her)inrichten met een ervaren interieurarchitect? ARTENIC maakt van je interieur een modern, tijdloos en gezellig geheel. Een interieurontwerp van onze gediplomeerde interieurarchitecten stelt nooit teleur!

 

Contacteer ons

Bouwplannen? Betrek er meteen een interieurarchitect bij!

Ga je een nieuwe woning bouwen? Betrek dan vanaf het begin een interieurarchitect bij je project. Zo hoeven er later geen ingrijpende aanpassingen te gebeuren om je gedroomde interieurontwerp te realiseren. Je interieurarchitect denkt met je mee over heel wat praktische zaken waarbij je zelf misschien niet meteen stilstaat: de positie van je haard, de keuze voor één of twee lavabo’s of verlichting in functie van je meubelen. De meeste architecten zijn er wel mee bezig, maar diepen dat soort zaken onvoldoende uit. Een interieurarchitect wel! ARTENIC op tijd inschakelen bespaart je dus veel tijd en kosten.

Onze interieurarchitecten aan het werk

Al vanaf het eerste ontwerp denken we na over de beste materialen, kleuren en verlichting voor je toekomstige interieur. We nemen je mee naar onze stalenkamer of een gespecialiseerde winkel, waar we de perfecte tegels, fineer, sanitaire toestellen en alle andere zaken uitzoeken. Om tot een evenwichtig en stijlvol ontwerp te komen, geeft de interieurarchitect je ook professioneel kleuradvies. Eenmaal het interieurontwerp getekend is, toetst de interieurarchitect het voorstel aan je wensen, en laat ze je met onze visuele tools proeven van de sfeer in je nieuwe interieur.

Deskundig interieuradvies van een interieurarchitect

Op tijd deskundig interieuradvies inwinnen voor je interieurproject van grote of kleine omvang heeft heel wat voordelen. Wens je de eerste stap te zetten naar een fris en modern interieur? Een verkennend gesprek met een interieurarchitect van ARTENIC is slechts een mailtje of een telefoontje van je verwijderd …

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
interieurarchitect interieurarchitecten interieur interieurontwerp interieuradvies

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden