MENU

-->
Esthetisch
wooncomfort

Jouw interieurtraject op maat

Bij Artenic hechten we een uiterst groot belang aan een persoonlijke begeleiding op maat van jouw wensen en van de eisen die je project stelt. Eén interieurarchitect volgt je project op. Zo heb je één centraal aanspreekpunt voor de opmeting, het ontwerp, het uittekenen en de werfopvolging.

Om jou het gepaste advies te kunnen geven, kies je uit drie pakketten: Velvet, Oak of Marble.

Velvet

Compleet basispakket

Dit pakket biedt je een volledige basis om je interieurproject helemaal op de rails te zetten.

Ontdek de details

Oak

Gedetailleerd technisch dossier

Met dit pakket krijg je een surplus op het basispakket en gaan we dieper in op de keuze van materialen en krijg je een gedetailleerd technisch dossier.

Ontdek de details

Marble

Levensecht VR-eind-ontwerp

Met dit pakket krijg je een surplus op het Oak-pakket en laten we je interieurproject tot leven komen met een VR-ontwerp.

Ontdek de details

Ken je Quality 4u al?

Quality 4U, da’s jouw ultieme woonkwaliteit in 4 stappen. In vier fases realiseren we jouw woondroom: een uniek ontwerp gerealiseerd met een hoogstaande kwalitatieve afwerking. Zo staat Quality 4U garant voor een optimale en professionele aanpak van jouw interieurproject!

Ontdek Quality 4U

Velvet: compleet basispakket

+ DIGITALE
moodboard workshop

Dit pakket biedt je een volledige basis om je interieurproject helemaal op de rails te zetten. Kies je voor Velvet? Dan krijg je een:

  • persoonlijke interieurscan
  • interieuranalyse
  • gedetailleerde opmetingsanalyse
  • geïndividualiseerd basisplan
  • fotorealistisch 3D-voorontwerp, 1 aangepast 3D-ontwerp en 1 finaal ontwerp
  • algemeen grondplan + indicatie van de verlichtingspunten
  • tweewekelijkse evaluatie

Bovendien krijg je ook een gratis digitale moodboard workshop waarin je leert hoe je zelf een moodboard maakt.

Oak: gedetailleerd technisch dossier

+ GRATIS
moodboard workshop

Marble: levensecht VR-eindontwerp brengt je interieurproject tot leven

+ GRATIS
moodboard workshop

Begeleiding
van A tot Z

Welk van deze pakketten je ook kiest, bij Artenic ben je altijd zeker van één centraal aanspreekpunt dat je professioneel begeleidt van a tot z.

Meer weten over deze pakketten? Stel ons dan nu al je vragen!

Stel je vragen

Getuigenissen

"Zeer leerrijke webinar over de inrichting van de badkamer gevolgd. Deze werd gegeven door Ilse van Artenic zelf. De webinar bevat naast helder advies ook handige tips en trics, bruikbaar voor zowel renovatie als nieuwbouw. Extra uitleg over de huidige trends inbegrepen. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens het webinar vragen te stellen die steeds beantwoord worden, een heel waardevolle extra.

Eerder al een vlotte samenwerking gehad met Ilse van Artenic voor de inrichting van mijn appartement. Steeds bereikbaar om duidelijk advies te geven en na te denken over eventuele alternatieven indien dit nodig is. De afwerking is al even goed als het advies, tot in de puntjes in orde."

Brecht Hermans

“Ik heb gisteren de webinar met Ilse Van der Stappen gevolgd over de woonkamer. Het was zo leuk en overzichtelijk voorgesteld dat zelfs mijn man is blijven kijken tot het einde! Bedankt Ilse, je voelt dat je deze job met hart en ziel doet!”

Monique Vangoidsenhoven

“Ik heb zonet een webinar gevolgd bij Ilse Van der Stappen van ARTENIC over badkamer renovatie. Super professioneel gegeven. Veel waardevolle info meegekregen. Absolute aanrader!”

Karina Urbina

“We hebben de Webinar gevolgd over badkamers.
Ilse heeft dit erg goed aangepakt, duidelijke communicatie, veel nuttige info, uitleg over verschillende materialen. Ze deed dit op haar eigen enthousiaste manier, vrolijk, vol passie over haar werk. Ze kent haar stiel, heeft oog voor detail. En dit komt ook terug in de uitvoering van de werken door haar man Werner en zijn team, echt vakwerk,. Dit hebben we zelf mogen ervaren toen we onze gelijkvloers hebben laten renoveren. Mooi plan uitgewerkt door Ilse, vakmanschap door manlief. Nog geen moment spijt van gehad. Echt een aanrader.”

Carla Philipsen

“Gisteren heb ik het webinar 'Schep de ideale sfeer in je woonkamer' gevolgd. Wat een professionalisme en mooi webinar was dit. Doorspekt met allerlei tips van het kiezen van de vloer tot het licht.
(Nu snap ik waarom het warme LED licht die ik kocht, toch niet warm bleek te zijn. Dankjewel hiervoor, Ilse!) Ilse doet dit met volle overgave en heel veel flair. Je voelt en ziet dat ze enorm veel kennis heeft. De projecten die ze toont zijn dan ook prachtig. Een echte aanrader!”

Cathy Tavernier

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden