MENU

Knappe keukens op maat gemaakt

Je zoekt een mooie keuken voor je nieuwbouw, of je wenst je oude keuken onder handen te nemen … De oplossing? De hulp inschakelen van ARTENIC, jouw keukenspecialist! We staan voor je klaar, van het ontwerp tot de realisatie van je project. Maak kennis met de moderne keukens van ARTENIC!

 

Contacteer ons

Gepersonaliseerde keukens

Keukens zijn meer dan een paar keukenkasten en wat keukenapparatuur bij elkaar. Bij ARTENIC zorgen we ervoor dat elke nieuwe keuken volledig aansluit bij de wensen van de klant en de interieurstijl van zijn woning. Onze gediplomeerde interieurarchitecten gaan daarom samen met jou op zoek naar de ideale spoelbak, kraan, en keukenapparatuur. Je kiest daarbij uit een groot aanbod aan keukenapparatuur van kwaliteitsvolle merken, denk maar aan Miele en Siemens. Bij ARTENIC gaan we voor een totale keukeninrichting.

Keukens zijn meer dan een paar keukenkasten en wat keukenapparatuur bij elkaar.
Alles wordt voorzien: van de perfecte gordijnen, keukentafel, stoelen en vloer, tot zelfs muziekboxen in de muur of een ingebouwde waterkoker van het merk Quooker. Keukens ontwerpen gebeurt bij ARTENIC volledig op basis van de wensen van de klant!

Keukens ontwerpen met ARTENIC

Bij ARTENIC maken we alle keukens op maat van je wensen en je keukenbudget. We nemen de tijd om alle opties te overlopen, zodat we tot een keukenontwerp komen waarin jij je volledig kan vinden! We vertrekken steeds vanuit de functie die de keuken voor onze klanten moet vervullen, en maken een ontwerp dat volledig is afgestemd op hun praktische en esthetische noden. Uiteraard krijg je professioneel advies en een prijsinschatting van onze interieurarchitecten.

Moderne keukens met hedendaagse materialen

Bij ARTENIC ontwerpen we steeds keukens met materialen van uitstekende kwaliteit. Voor werkbladen kiezen we bijvoorbeeld voor Dekton of composiet: beide duurzame, sterke en vlekbestendige materialen. Voor je keukenkasten kan je dan bijvoorbeeld weer kiezen voor gelakt, laminaat of fineerhout. Door dergelijke hedendaagse materialen in onze keukens te verwerken, creëren we een moderne en tijdloze look.

Moderne keukens op maat

Professioneel ontworpen keukens met óf zonder uitvoering? Bij ARTENIC in Meerhout zit je altijd goed. 

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
keukens moderne keukens keukens op maat interieurarchitecten nieuwe keuken

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden