MENU

Eigentijdse interieurinrichting

De ruimte in je keuken optimaal benutten, je slaapkamer- en badkamerinrichting op elkaar afstemmen of je zolder ombouwen tot hobbyruimte: ARTENIC maakt het waar met interieurinrichting op maat. Interieurbouw, interieurinrichting of totaalinrichting: functionele en moderne interieurs zijn onze expertise.

 

Contacteer ons

Moderne interieurinrichting door ARTENIC

Eén ruimte onder handen nemen of je hele woning? ARTENIC realiseert moderne interieurinrichtingen voor elke nieuwbouw of renovatie. Je krijgt professioneel licht- en kleuradvies en samen kiezen we de beste materialen, meubelen en accessoires uit. Wil je enkel een ontwerp of ga je toch voor complete ontzorging? Bij ARTENIC kies je voor een volledige of gedeeltelijke uitvoering door onze interieurbouwers. Je kan het zelfs door je eigen partners laten doen. Met een totaalinrichting door ARTENIC zit je in elk geval goed.

Een stijlvol, modern interieur staat centraal in elke interieurinrichting van onze gediplomeerde interieurarchitecten.
Bekijk deze realisatie

Interieurinrichting van keuken, badkamer …

Is je badkamer, keuken of zolder toe aan een nieuwe interieurinrichting? Goed nieuws, want ARTENIC tovert elke kamer om in een droominterieur, waar het praktische en het esthetische perfect met elkaar verzoend worden. Kies je voor een (her)inrichting van meerdere ruimtes? Dan stemmen we deze mooi op elkaar af, zodat ze een evenwichtig geheel vormen. Een stijlvol, modern interieur staat centraal in elke interieurinrichting van onze gediplomeerde interieurarchitecten.

Meubelen (op maat) voor je interieurinrichting

Een prachtige ruimte is een goed begin, maar een unieke tafel, dressing of fauteuil geeft je interieurinrichting net dat ietsje méér waar je naar zoekt. Bij ARTENIC kan je daarom kiezen uit enkele exclusieve collecties meubelen van verschillende topmerken (Indera, Diadesi, Kristalia, Capdell …) en zelfs voor meubelen die we speciaal voor jou bouwen! Dankzij het vakmanschap van haar echtgenote, interieurbouwer Werner Verwerft, kunnen interieurarchitecte Ilse Van der Stappen en haar collega’s hun inspiratie zonder beperkingen vertalen in een formidabel interieur op maat van je woning en wensen.

Doordachte interieurinrichting

Van het ontwerp tot de uitvoering en het laatste detail: wij geven je ruimte(s) een sublieme en functionele make-over met materialen van hoge kwaliteit.

 

Meer info over een moderne interieurinrichting door ARTENIC

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
interieurinrichting moderne interieurinrichting totaalinrichting interieurarchitecten interieurbouw

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden