MENU

Voorbereiding op renovatiewerken

Je woning renoveren met succes? Dat doe je in enkele stappen. Het voorbereiden op renovatiewerken is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat de renovatie vlot verloopt. In deze inspiratietip ontdek je wat jij zelf al kan doen en waarin de interieurarchitect je verder ondersteunt.

Totaalpartner van A tot Z

Dankzij huisexpert en ervaren interieurbouwer Werner Verwerft, kan Artenic totaalprojecten aanbieden. Van een interieurontwerp voor één of meerdere ruimtes tot en met de uitvoering van de werken.

 

We voeren de afbraak en de heropbouw zelf uit, zodat jij als klant achteraf zorgeloos geniet van een modern interieur. Maar daar kan jij je op voorbereiden.

Ilse op werfbezoek bij huisexpert en ervaren interieurbouwer Werner Verwerft.

Succesvol stappenplan

Wanneer je start met de voorbereiding van je renovatie is het belangrijk om duidelijke doelen te stellen. Maak een lijst van prioriteiten en specifieke doelstellingen voor elke ruimte. Denk aan het verplaatsen van waardevolle items en het gestructureerd labelen van dozen. Voorzie ook voldoende ruimte voor de levering van nieuwe materialen.

Afdekken en beschermen

Wanneer alles is leeggemaakt door de klant, komt Artenic op de proppen. Wij zorgen voor de afdekking van de vloer. Trappen bedekken we met permafix en parket krijgt een gepast ademend materiaal. Daarnaast plaatsen we stofwanden voor aanpalende ruimtes zodat de overige ruimtes van jouw huis proper blijven tijdens de renovatie. In deze wanden zit een handige rits zodat er steeds een doorgang is.

Mobiele badkamer geïnstalleerd door Artenic.

Van werfdossier tot akte van vertrouwen

Wanneer we starten aan de werken, wordt het werfdossier of uitvoeringsplan duidelijk tegen de muur gehangen. Zo is iedereen steeds op de hoogte van de werken. ’s Avonds zorgen we ervoor dat alles netjes is opgeruimd zodat we de volgende dag een goed overzicht hebben om verder te werken.

 

Naast het werfdossier hangt er een akte van vertrouwen. Dit is een document waarop zowel onze werkmannen als klanten notities kunnen maken. Bekijk het als een soort afvinklijstje dat wederzijds vertrouwen wekt.

Mobiele badkamer

Bij een badkamerrenovatie zorgt Artenic voor een mobiele badkamer. Het is een kleine caravan waarin een lavabo, douche en toilet staan om klanten tijdelijk het nodige comfort aan te bieden. Ook bij een keukenrenovatie proberen we de nodige toestellen tijdelijk een andere plek te geven zodat klanten nog steeds een basis hebben. Voor alles hebben we een oplossing in huis!

Laat je
inspireren.

Onze projecten
renovatiewerken

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden