MENU

Hoe werk maken van een nieuwe badkamer?

Je badkamer vernieuwen, is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe begin je eraan en waaraan moet je aandacht besteden? In deze blog zetten we je alvast op het goede spoor.

 

Badkamer aan vervanging toe?

Baart de staat van je badkamer je alsmaar meer zorgen? Dan is de oplossing op het eerste gezicht duidelijk: weg met de oude badkuip, oude tegels van de muur verwijderen en nieuw sanitair laten aanrukken. Maar dan komt de praktische kant van de zaak. Hoe pak je een dergelijke ingrijpende renovatie aan en in welke volgorde moeten de werken worden uitgevoerd? Een heleboel vragen die om duidelijke antwoorden smeken.

Renovatie van je badkamer: plan van aanpak

Een succesvolle renovatie staat of valt met een goede planning en met de nodige inspiratie om van je nieuwe badkamer een toonbeeld van functionaliteit en comfort te maken. Dat plan op een goede manier opmaken, is allerminst evident. Want welke zaken zijn prioritair? En moeten bepaalde werken eerst uitgevoerd worden om andere werkzaamheden niet te vertragen? En wat met de financiële kant?

Je hebt ongetwijfeld heel wat ideeën en wensen in je hoofd. Maar vaak is het een hele uitdaging om ze op een realistische manier te laten uitvoeren. En al je plannen ook nog eens te doen aansluiten bij je budget.

Ga met Artenic voor een vernieuwde badkamer.

Volg het badkamer-webinar van Artenic!

Een eerste stap in de renovatie van je badkamer zou wel eens het webinar ‘Mijn droombadkamer: hoe begin ik daaraan?’ van Artenic kunnen zijn! Interieurarchitecte Ilse Van der Stappen neemt je mee in het bad. Tijdens het webinar ontdek je meer over het functionele en het esthetische aspect van een badkamer, leer je waarop je moet letten bij de keuze van materialen, sanitair en verlichting én legt Ilse uit hoe je de uitvoering best aanpakt.

 

Ben je op zoek naar begeleiding bij de renovatie van je badkamer? Dan is dit webinar een absolute aanrader. Vanuit haar jarenlange ervaring met renovaties en interieurinrichting weet Ilse als geen ander waarmee je best rekening houdt en hoe jij je huidige badkamer omvormt tot een aantrekkelijke comfort room waarin functionaliteit centraal staat. Schrijf je vandaag nog in voor het webinar ‘Mijn droombadkamer: hoe begin je daaraan?’

Laat je
inspireren.

Onze projecten
badkamer badkamer interieurarchitect badkamer renovatie badkamer vernieuwen

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden