MENU

Totaalproject interieur voor één geheel

Wie zijn interieur wilt vernieuwen, start het best een totaalproject interieur. Want dan ondergaat je interieur een totale metamorfose. Bovendien krijg je de kans om van je huis één geheel te maken. En dat is eenvoudiger dan je misschien denkt: een bepaald accent – kleur, materiaal of thema – keert bijvoorbeeld overal terug. Zo ademt je huis een unieke sfeer uit. Om dat te bereiken vertrouw je je totaalproject interieur beter toe aan een ervaren partner, zoals ARTENIC. Want dan komt je totaalproject interieur helemaal tot leven.

De beste start voor je totaalproject interieur

Het handige aan een totaalproject interieur is dat je vanaf een wit blad begint en dus helemaal vrij bent in je keuzes. Bespreek met een interieurarchitect wat je graag wilt en wat mogelijk is binnen jouw totaalproject interieur. Zo doe je inzichten en ideeën op waar je zelf niet zou opkomen. Het resultaat is een ontwerp op maat van jouw voorkeuren en jouw budget. Alles klopt tot in de kleinste details. Vraag gerust tips en advies zodat je interieur de beste versie wordt die je je kunt inbeelden.

 

Een uniform totaalproject interieur

Start je met een totaalproject interieur? Dan wil je dat alles perfect in orde is. Dat bereik je door van je hele huis een mooi geheel te maken. Zorg dat de stijl van je woonkamer doorloopt naar alle andere ruimtes. Of dat het hout van je keukenkasten ook in je badkamermeubel en je trap terugkeert. Kies je voor een bepaalde kleur? Dan krijgen een vaas, raamkozijn en tapijt in een andere ruimte ook die kleur. Zo wordt jouw totaalproject interieur helemaal uniek. En weet jij later altijd perfect welke meubels of accessoires in jouw huis passen.

Start je met een totaalproject interieur?

Een totaalproject interieur bij ARTENIC

Bij ARTENIC blijft je totaalproject interieur niet bij een goed ontwerp. Want bij ons krijg je het beste van twee werelden: een interieurarchitect én een interieurbouwer. Ilse ontwerpt jouw droominterieur en Werner zet dat handig om in werkelijkheid – alleen met de beste materialen. Zo wordt je totaalproject interieur een echt topresultaat!

 

Tijd voor een nieuw interieur? Laat je inspireren door onze realisaties voor je eigen totaalproject interieur.

Laat je
inspireren.

Onze projecten
totaalproject interieur interieur interieurarchitect interieurbouwer metamorfose interieur

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden