MENU

Moderniseren met Mortex

Je badkamer, vloer, wanden of schouw een strakke betonlook geven, zonder grote verbouwingen, ruimteverlies of kleurbeperkingen? Mortex maakt het mogelijk! Die unieke pleister, op basis van microcement, is dan ook een perfect materiaal voor de moderne interieurs die we bij ARTENIC ontwerpen.

 

Contacteer ons

Wat is Mortex juist?

Met Mortex vorm je in een handomdraai de doorlopende oppervlakken die je woning een exclusieve en eigentijdse uitstraling geven. Bovendien maken enkele dunne lagen pleister je vloer, trap of douche al waterdicht, en kunnen allerlei effecten gecreëerd worden door verschillende korreldiktes en kleurenpoeders te combineren. Kies je voor een interieurontwerp van ARTENIC? Dan krijg je professioneel kleuradvies op maat van je woning en laten we je zeker een aantal voorbeelden van Mortex zien in onze stalenkamer.

Mortex op tegels? Zeker weten!

Zit je met een oude keukenwand, een achterhaalde badkamer of een verouderde tegelvloer? De sloophamer is zeker niet de enige oplossing! Door een laag Mortex aan te brengen op je oude tegels geef je ruimtes een moderne facelift zonder breekwerken, stof en zelfs zonder een eventuele verzwakking van de ondergrond. Mortex plaatsen vereist wel de juiste voorbereidingen, maar dat zijn de zorgen van onze specialisten als je kiest voor een interieurontwerp van én de uitvoering door ARTENIC!

De eindeloze mogelijkheden van Mortex

Een Mortex badkamer, wand of vloer? Het kan allemaal! En net die flexibiliteit maakt het materiaal uitermate geschikt om de verschillende kamers en elementen in je woning op elkaar af te stemmen. Een bad dat volledig opgaat in de vloer en de muren? Mortex aanbrengen opent vele perspectieven en is bovendien perfect combineerbaar met terrazzo: hetzelfde kleurpigment inzetten voor beiden is zeker mogelijk.

Kan jouw woning of kantoor een laagje Mortex gebruiken?

De voordelen van een Mortex vloer, badkamer of wand mogen duidelijk zijn. Heb jij ideeën opgedaan of wil je meer weten over de mogelijkheden van Mortex voor jouw interieur? Contacteer ARTENIC voor persoonlijk advies, een hedendaags interieurontwerp en/of de uitvoering! Mortex plaatsen is immers de specialiteit van de ervaren interieurbouwers die ARTENIC in huis heeft.

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
mortex mortex badkamer mortex vloer mortex wand interieurontwerp

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden